Menu

Mustasch | Support Bullseye + Grand Theft Culture

Örebro

Villa Strömpis Örebro
lördag, 25 juli 2015 kl:19:00

Mustasch:


Det är en imponerande CV bandet har fått ihop: Sju album, en dunderhit med â?Double Natureâ?, utsålda turnéer i Sverige, förbands- och


headlineturnéer med Motörhead, Gluecifer och kultbandet Rose Tattoo i Europa, tre grammisnomineringar och en Grammis för â??Årets Hårdrockâ??.
I januari släpptes senaste plattan â?Thank you for the demonâ?. Detta är uppföljaren till senaste guldsäljande skivan â?Sounds like hell, looks


like heavenâ? som släpptes 2012. Bandet har producerat skivan tillsammans med Rikard Löfgren & Gustav Ydenius och Ronny Lahti har mixat skivan.
Allt eller inget.
Inget annat gäller.
â?Mustaschâ? är det första beviset på det.


Bullseye:


Bullseye är hårt strävande hårdrocksband från Filipstad, Värmland. Bullseye startade som band 2009
och har släppt sedan dess EP â??Count On Meâ? och i början 2015 sitt debutalbum â??To The World
Among The Brave� inspelad i Leon Studio producerad av Gustav Ydenius som tidigare jobbat bland
annat med Mustasch.


Detta album är släppt via Rambo Music, Göteborg. Bullseye har mängder av bejublade konserter runt om i Sverige och Finland.


Grand Theft Culture:


Grand Theft Culture är ett explosivt rockband från Stockholm bestående av sångaren och gitarristen Michel Santunione, trummisen Markus Hjälsten, basisten Johannes Sandberg och DJn Erik Johansson. Tillsammans har de en bakgrund bland annat som musiker åt Dregen och har även medverkat i musikaler som Queens â?We Will Rock Youâ? och â?Rock of Ages


Grand Theft Cultureâ??s explosiva live gig och mix av hård rock nâ?? roll och svängig elektronisk musik fångade den världsberömda producenten och DJn Skrillex uppmärksamhet online förra året. Skrillex berömde bandet och länkade till deras cover på â?Cinemaâ? på sin egen Facebooksida, vilket gav bandet stor internationell uppmärksamhet.


I början av 2014 lämnade Grand Theft Culture Stockholm för Los Angeles för att släppa sin debut EP, vilket resulterade i mycket snack om bandet i Hollywood och att deras singel â?Down the Lineâ? plockades upp av Bandit Rock, Sveriges största radiokanal för rock. Låten har under förra året listats nr 1 på deras mest önskade låtar under fyra veckor i rad.


Om du önskar handikappplats ta kontakt med oss direkt.


Åldergräns: +18 år

Datum / Tid

lördag, 25 juli 2015 kl: 19:00

Plats

Örebro, Villa Strömpis Örebro

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad